Välkommen till vårt lanseringsseminarium i Norrköping den 3 oktober klockan 11:00 på Trappan (Industrilandskapet) Västgötegatan 15 (ingång från Holmbrogränden).

Vi samlar transportköpare, åkerier, fordonsåterförsäljare och drivmedelsaktörer för att skapa en kick-start för framtiden, ur programmet:

  • Invigning
  • Presentation av EthaDrive
  • Panelsamtal mellan transportköpare, åkare, fordonsleverantörer och drivmedelstillverkare och detaljister.
  • Frågor & svar
  • Lunch och branschmingel

Medverkar gör: Scania, DHL, Bring, PostNord, Lantmännen Agroetanol, Arla, Sekab, Berglunds åkeri, mfl.

Vi bjuder in dig och din organisation att medverka till att kraftigt minska klimatpåverkan genom ett nära samarbete mellan åkerier, transportköpare, fordonstillverkare och drivmedelsproducenter i initiativet EthaDrive.

I Norrköping presenteras EthaDrives erbjudande med förmånlig leasing av ett begränsat antal lastbilar från Scania med en ny 13-litersmotor (410hk) för ED95.

EthaDrive är ett världsunikt, rullande showcase för klimatsmarta tunga transporter. Med en fullt driftsatt fordonsflotta från Scania och det svenskproducerade biobränslet ED95 är EthaDrive ett kraftfullt bevis på att även tunga, långväga transporter kan ställas om och minska sin klimatpåverkan med 90% – här och nu. EthaDrive ingår i den svenska regeringens initiativ Ett Fossilfritt Sverige och får stöd av Energimyndigheten. Läs mer på ethadrive.se.

Anmäl dig här, för att säkra din plats!

Partners EthaDrive